Ved å klikke "Godta", gir du oss tillatelse til å lagre informasjonskapsler på din enhet. Dette er for å sikre at du får den beste opplevelsen når du besøker vår nettside. Les mer

Er du en selger med lidenskap for å levere høy kvalitet og resultater?

ABChus søker etter en dyktig boligkonsulent for region Vest, og vi søker deg som har lang fartstid innen eiendom eller bygg-og anleggsbransjen. Du må ha et brennende engasjement for kapitalsalg og god kundeservice. Sammen med hovedkontoret og resten av teamet i Vest skal du bidra til at ABChus blir den foretrukne boligleverandøren i regionen, hvor vi leverer markedets beste hus- og hyttekonsept. Du vil være en del av et team på 4 personer, som sammen oppfyller kundenes drømmer.
Per Morten Døhl Petersen

Er du nysgjerrig og har et brennende engasjement for salg?

Vi er stadig i positiv utvikling og søker etter en ny boligkonsulent til vårt kontor på Straume i Bergen. Her vil du få ansvaret for å utarbeide tilbud, signere avtaler, veilede kunder og følge opp prosjektet gjennom hele prosessen.

Du vil få benytte deg av gode interne ressurser som har spesialisert seg innenfor flere fagområder for å sikre leveranse. Som vår boligkonsulent får du i ansvar å følge opp og ivareta potensielle boligkjøpere som kommer inn via CRM-verktøyet Hubspot. 

Boligkonsulenten har også ansvar for å gjennomføre aktiviteter som skaper egne leads, f.eks. igjennom kontakt med meglere og proff kunder.

Selskapets hovedkontor ligger på Vinterbro, Akershus. Her finner man selskapets kompetansesenter og ledelse innen teknisk/prosjektering, økonomi, salg/marked og administrasjon.

 

Lang erfaring, høy kvalitet og kort leveringstid på nøkkelferdige boliger er noe av det ABChus tilbyr.

Det er lite som gir en like god følelse som å flytte inn i et helt nytt hus, og for mange står drømmen om en splitter ny enebolig høyt oppe på ønskelista. Har du tomta, kan vi i ABChus oppfylle den drømmen. Og vi gjør det raskt og enkelt. 

– Vi har lang og tung erfaring med å finne den perfekte løsningen for ulike tomter. Det gir en god forutsigbarhet for kunden, og forutsigbarhet er noe av det viktigste for folk når de bygger hus, forteller Ståle Bernhardsen.

Han er teamleder for region Vest med ansvar for ABChus sin avdeling på Straume, og har lang erfaring med boligbygging.

ABChus tilbyr ca. 40 husmodeller i moderne og klassisk stil. Vi har delt inn i kategoriene: Funkis, moderne, herskapelig og klassiske hus, samt to- og flermannsboliger.

Vi bygger både for utbyggere og for privatpersoner, og hjelper til med hele prosessen fra A til Å.

– Mange kunder ringer oss allerede før de kjøper en tomt, for å finne ut om det er mulig å bygge på den. Da gjør vi alt fra å finne den riktige husmodellen, til å lage 3D-tegninger så man ser huset plassert på eiendommen, sier Ståle.

Avdelingskontoret på Straume.

ABChus på Straume

ABChus avdeling Vest holder til i moderne lokaler lokalisert på Straume. På dette kontoret sitter boligkonsulentene Anna Halvorsen, Yngve Lillestraum og teamleder Ståle Bernhardsen som gjerne inviterer kundene inn til en kaffe og en uforpliktende boligprat.

Vi opplever økt interesse for vårt konsept her i Vest som skaper mye aktivitet, og vi ser frem til å ta i moten ny kollega som skal bidra til å løfte regionen til nye høyder sammen med de andre kollegene i region Vest.

Teamleder Ståle startet i stillingen for ca. 6 mnd. siden og har før dette drevet eget entreprenørselskap i mange år.

Jeg valgte å starte i ABChus fordi jeg mener at de har det beste ferdighus konseptet på markedet, etterfulgt av gode systemer og hjelpemidler som gjør hverdagen enklere og mer effektiv for de ansatte. Jeg snakket også med flere som hadde kjøpt bolig av ABChus de siste årene, som utelukkende hadde mye positivt å si om kjøps-og leveranseprosessen.

 

En spennende salgsjobb hos et selskap i sterk vekst.

Mens bransjen hadde 2% vekst, leverte vi en salgsøkning på 27,5% i2021. Mye av forklaringen på suksessen ligger i et økt behov for forutsigbare og trygge konsepter i en ellers usikker tid, sier Per Morten Døhl Petersen, Salgssjef i ABChus.


─ Å slå markedet på denne måten er en fin bekreftelse på at våre boligkonsulenter har gjort mye riktig, og de har lykkes med å formidle konseptet vårt til boligkjøperne. Gledelig er det også at vi har fortsatt den gode trenden inn i 2022, hvor vi øker salget i første halvår med 10% mot fjorår, dette i et marked som har en tilbakegang på 15%, sier Per Morten.

Boligkonsulent-rollen kan oppleves som noe ukjent for mange, men i all hovedsak går rollen ut på å bistå våre kunder med å finne riktig hus til deres tomt. Valg av hus vil variere da det er forskjellige reguleringsplaner som setter rammen for hva man kan bygge.

Vi har brukt mye tid på å lage en salgsprosess som er strømlinjeformet og enkel å sette seg inn i, understøttet av et CRM-verktøy (Hubspot) som speiler vår interne og eksterne kundereise. Vi har også et svært godt samspill mellom avdelingene Salg –Produkt – Marked som er nøkkelen til at vårt produkt blir så godt mottatt i markedet.  

  

Arbeidsoppgavene:

·       Eget salgsbudsjett iht. forventingsmodell

·       Styrke vår posisjon i markedet og skape videre vekst

·       Sikre høyt fokus på regionens KTI

·       Bistå teamleder med gjennomføring av lokal strategiplan

·       Overvåke lokale markedsmuligheter

·       Delta i ukentlige salgsmøter

·       Skaffe nye leads lokalt og få nye potensielle kunder til å velge ABChus

·       Du får være med å selge markedets mest spennende og fremtidsrettede ferdighus.

·       Ansvar å følge opp og ivareta egne potensielle boligkjøpere som kommer inn via CRM-verktøyet HubSpot.

·       Ansvar for å utarbeide tilbud, signere avtaler, veilede kunder og følge opp prosjektet gjennom hele salgsprosessen.

·       Delta på boligmesser og visningsdager

KVALIFIKASJONER

Vår nye boligkonsulent må være en tillitsvekkende, fremoverlent og strukturert person. Vi vil ha deg som er den fødte selgeren. Kan du vise til gode resultater fra tidligere selger-stillinger er det topp.  

Nøkkelord for stillingen:

·       Du er engasjert i ditt arbeid og har stor arbeidskapasitet

·       God økonomisk forståelse med kremmerånd

·       3-5 års erfaring fra kapitalsalg

·       Har meget gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner

·       Du er trygg på deg selv og din rolle

·       Som person er du fremoverlent og leken

·       Kjennskap og interesse for hus, arkitektur og interiør er et pluss

·       Drives av mål og resultatoppnåelse

·       Kjennskap til HubSpot er en fordel


Klikk på lenken og søk i dag.
https://app.vilect.com/positions/4484#apply-form

Les også

Hvordan fungerer ferdighuskonseptet vårt?

 

Våre verdier

Velvilje - Vi strekker oss langt og yter gjerne litt ekstra. Ærlighet - Vier ærlige i vårt arbeid og vår profesjon. Respekt - Vi opptrer redelig, aktsomt og viser respekt for alle vi møter. Vi håper at du deler disse verdiene med oss. 


─ ABChus har et unikt og sterkt konsept, vi tilbyr 36 ulike husmodeller som gjør at vi kan levere nøkkelferdige hus og hytter med svært høy standard, til en attraktiv pris.

Husmodellen Wide

OmABChus:  

ABChus spesialiserer seg på å bygge eneboliger og flermannsboliger av høy kvalitet til en attraktiv pris, alle våre hus er levert med smarthus funksjoner. Husene bygges etter ferdighuskonseptet som betyr at alt kunden trenger å gjøre er å stille med byggeklar tomt, velge huset og stilen de ønsker seg, deretter bygges huset raskt til fast pris. Våre ferdighus bygges med prefabrikkerte elementer. Dette gir kort byggetid og minimert risiko for feil og skader. Vi leverer årlig rundt 200 boliger til kunder med egen tomt og bygger rundt 40 boliger i egen regi.  

Del:

Ved å klikke "Godta", gir du oss tillatelse til å lagre informasjonskapsler på din enhet. Dette er for å sikre at du får den beste opplevelsen når du besøker vår nettside. Les mer