Ved å klikke "Godta", gir du oss tillatelse til å lagre informasjonskapsler på din enhet. Dette er for å sikre at du får den beste opplevelsen når du besøker vår nettside. Les mer

Mental trening

Hva er mental trening?

Mental trening handler om akkurat det ordet sier. Mental trening. Aktiv trening av mentale ferdigheter. Fokus, motivasjon, selvtillit, viljestyrke og spenningsregulering er de fem mentale musklene vi har. Trener du disse, vil du forbedre prestasjonene dine over tid.
Birgitta Neumüller

For å bli sterk, må jeg trene. For å trene, kreves kunnskap og bevissthet rundt hva jeg gjør som begrenser meg, og hva som kan trenes for å få bedre resultater. Dette er enkelt å forstå når vi ser på topp-idretten. Cecilie Y Myhre (Raw Performance) har utviklet en metode for å bruke prestasjonspsykologi fra toppidretten på andre arenaer. Altså at vi alle sammen kan lære oss gode teknikker og verktøy for å bli bedre rustet til å gjøre gode valg, oftere.

Et team hvor hver enkelt medarbeider er trygg på seg selv, stoler på sine kollegaer og har en leder som har en tydelig og god lederprofil, har mye større forutsetninger for å lykkes. Mental trening for team er en god investering i å bevisstgjøre den enkelte sin egen verdi, men også lære viktigheten av å stole på de andre, vise empati og dele kompetanse.

Som Mental trener er jeg opptatt av å gjøre deg tryggere på deg selv. Jeg vil bruke tid på å hjelpe deg å finne ut av hva som definerer deg som person, hva målene dine er og hvordan du kan komme dit og ha det bra på veien. Du vil få solid kunnskap om deg selv, god kommunikasjon, om team og lederskap, om hvordan følelser påvirker oss og hvordan vi bedre kan håndtere de. Og ikke minst, du vil lære om hvordan du best kan lade batteriene, så du holder deg god og presterer godt over tid.

Del:

Lyst til å høre mer om mental trening?

Kontakt Birgitta Neumüller

Tlf.: 913 46 737

E-post: birgitta@cooperante.no

Ved å klikke "Godta", gir du oss tillatelse til å lagre informasjonskapsler på din enhet. Dette er for å sikre at du får den beste opplevelsen når du besøker vår nettside. Les mer